TekPartner søger to stærke softwareingeniører til Herlev og Odense

 

Har du høje ambitioner inden for embedded softwareudvikling, og er du klar til at blive del af en vækstsucces, så har vi to nyetablerede stillinger, du bør kigge nærmere på.

Til vores team af engagerede udviklere inden for embedded software søger vi to erfarne ingeniører til nyoprettede stillinger. – Med arbejdspladser henholdsvis på vores hovedkontor i Herlev og på vores kontor i Odense.

Hos os bliver du del af et udviklingsteam, der består af 20 fastansatte kollegaer og ca. 40 kontraktansatte ingeniører. Som et af Danmarks førende udviklingshuse leverer vi dedikerede løsninger til vores kunder inden for apparater, styrings- og overvågningssystemer. Du arbejder med at udtænke softwareløsninger – i tæt dialog med kunder og kollegaer – og er efterfølgende med til at sikre en robust implementering heraf.

Du har interesse i både proces og  metode, og kommer til at arbejde med Scrum, – en central del af vores leverancestyring, som understøtter vores egen gennemgående projektmodel.

Du får frihed til at planlægge dine opgaver, og vi garanterer dig, at du både får udfordring og udvikling i jobbet.

Om dig
Du er ekstrovert og har gode kommunikative egenskaber. Du arbejder selvstændigt og er klar til at løse opgaver ude hos vores kunder efter behov.

Vi forestiller os, at du har 5-10 års anciennitet som udviklingsingeniør og har følgende faglige kompetencer:

  • C/C++ på højt niveau
  • RTOS erfaring
  • Linux erfaring
  • Netværkserfaring
  • Kommunikationsprotokoller (TCP/IP, CANopen, BLE, Thread, …)
  • Open Source aktiv/interesseret

Om jobbet
Hos TekPartner vægter vi et godt arbejdsmiljø. Vi holder løbende sociale arrangementer, hvor vi samler medarbejdere fra alle afdelinger.

Vi tilbyder en attraktiv fast løn. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Interesseret?

Er du vores nye softwareudvikler, så send din ansøgning med CV til Henrik Rosendal her@tekpartner.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik på 22116689.

Om TekPartner
TekPartner har siden etableringen i 2009 oplevet stor vækst og kundetilgang. Vi har kontor og tekniske faciliteter i Herlev (ca. 600 m2) samt kontorer i Odense og Aalborg.

Vi tilbyder projekt- og konsulentydelser inden for design, konstruktion, test og dokumentation. Vi indgår både som sparringspartnere i idéfasen og som konsulenter undervejs i kundens produktudvikling inden for bl.a. hardware, software, Big Data, datasikkerhed, embeddede løsninger, FPGA og mekanik.