TekPartner har arbejdet med nearshoring i mere end 10 år. Vi arbejder inden for (næsten) alle teknologier og industrier i tæt samarbejde med dygtige udviklere i det meste af Europa. Vi har bl.a. kompetente HW/SW og It-udviklere, der effektivt og med kort varsel er klar til at flytte dit projekt ”end-to-end” eller bistå med specifikke kompetencer, hvor din virksomhed enten mangler ressourcer eller bevæger sig inden for nye teknologier.

Med dansk projektstyring giver det din virksomhed samme sikkerhed, som hvis udviklerne havde siddet i Ribe, København eller en hvilken som helst anden dansk by.

Bliv klogere på TekPartners outsourcing og nearshore-koncept nedenfor, hvor du også får indspark fra en af vores kunder, som har erfaring med at placere udviklingen eksternt. Kontakt os, hvis vil høre mere.

 

Lars Bo Wassini, Digital Solution Architech, Micro Matic:

“Remote udvikling tilfører os kompetencer, som vi ikke ville kunne finde rundt om hjørnet. Over de seneste tre år har vi kørt et udviklingsprojekt, hvor vi i perioder har haft 20 udviklere siddende fortrinsvis i Makedonien, men også i Spanien og Danmark. At vi ikke er begrænset af geografi, giver os adgang til præcis de spidskompetencer, vi skal bruge

Remote har skabt agilitet. Da vi på et tidspunkt skulle wrappe op fra fem til 15 konsulenter, kunne vi gøre det lynhurtigt, fordi TekPartners nearshore partner har adgang til 800 udviklere inhouse. TekPartner har været dygtige til at finde folk med præcis de kompetencer, vi har efterspurgt. De er vores bindeled til udviklingskonsulenterne og varetager den overordnede projektledelse, så alle dele hænger sammen. Vi har ikke selv brugt ressourcer på oplæring, personalepleje, ansættelsessamtaler, sygefravær, mv.

Under Coronaen har mange virksomheder opdaget fordelene ved remote. Fx besparelserne på transport, optakt til møder mv. Der er selvfølgelig også ulemper, fx er det sværere at vide, om en opgave er 100% forstået, når man ikke kan se hinanden i øjnene. Jeg vil dog til enhver tid foretrække at arbejde remote for at få fordel af de kompetencer, det giver adgang til. Jeg kommer ikke til at gå tilbage til den gamle måde at køre udviklingsprojekter. Det har jeg for mange uheldige erfaringer med.

Vil man afprøve remote udvikling, skal man vælge en samarbejdspartner, der har erfaring med denne måde at arbejde på. Mange firmaer har et begrænset antal udviklere i huset, som de går ud med. Mangler de kompetencer inden for et specifikt område, prøver de måske alligevel, og så er det ikke altid, at det lykkes. TekPartner går den anden vej og siger: Vi har ikke nødvendigvis de kompetencer, I skal bruge, men vi kan finde dem. Det har været en rigtig stor fordel ved TekPartner, at de har fleksibiliteten til at søge bredt for at finde de rette kompetencer til opgaven”.

 

Outsourcing og nearshoring: