Christian er HW udvikler og tidl. embedded udvikler fra Harvard

powerelectronics

På TekPartners kontor i Odense sidder Christian Ahler og udvikler embeddede løsninger for en række spændende virksomheder. Bl.a. for FKI Fast Food Teknik, der har gennemgået en digitalisering af flere produktserier fra idé til test og produktgodkendelse. Og for Anchor Lab Copenhagen, der udvikler avanceret udstyr til realtids skibsovervågning og dokumentation. Udviklingsområderne spænder fra startups med behov for at trække på ekstern erfaring, til virksomheder, der allerede har digitalisering og elektronik om bord, men ser fordele i at tilføre ekstra ressourcer, frem til store industrikunder, som afleverer en specifikation og efterspørger en dato for det færdige produkt.

Christian er svagstrøms elektronikingeniør fra Odense Teknikum i 2006 – med en overbyggende kandidatgrad fra DTU med specialisering inden for højfrekvensteknik. Allerede under sin studietid har han arbejdet for startup- virksomheder inden for chipudvikling og sensorteknik. Hvad de færreste ved er, at Chistian også har været headhuntet til Harvard Universtity som embedded udvikler inden for bioinspirerede robotter med fokus på elektronik, software og mekanik. Han sad i flyet til Boston få timer efter, han havde forsvaret sit speciale. Før Christian landede hos TekPartner i foråret 2019, har han bl.a. udviklet power- og embedded elektronik hos LINAK A/S og været udvikler og systemarkitekt hos OnRobot.


Software Design Engineer

TekPartner søger endnu en erfaren og ambitiøs softwarekonsulent

Til at løse de forskellige, spændende produktudviklingsopgaver søger vi atter en erfaren og ambitiøs medarbejder til softwareudvikling (Senior Software Design Engineer), som kan supplere vores team af udviklere i projektafdelingen i Herlev eller Odense.

Du vil komme til at deltage i projekter, som spænder fra de tidlige idéfaser og frem til produktionsaflevering, fra små optimerede løsninger til store komplekse, fra multidisciplinære projekter til isolerede teknologiske opgaver.

Du vil hos TekPartner løbende stifte bekendtskab med mangeartede spændende teknologier, som moderne apparater, maskiner og andet elektronisk udstyr benytter sig af.

Hele denne store og hyppige forskellighed, og de mange afledte faglige udfordringer, er en af de helt store fordele ved at være ansat som udviklingskonsulent hos TekPartner – hvis man er en af de ambitiøse, naturligvis!

 

Af den ideelle kandidat forestiller vi os:

  • At du har erfaring med udvikling af MCU baserede softwareløsninger med/uden RTOS.
  • At du har nogen erfaring med embedded Linux og relaterede komponenter og værktøjer vil være en fordel, men er ingen betingelse.
  • At du har et godt kendskab til moderne kommunikationsteknologier og -protokoller.
  • At du behersker C/C++ på højt niveau og har viden/erfaring med design, komponentbaseret modellering og realisation af embedded software.

Derudover tror vi, at du er:

  • ekstrovert og har gode kommunikative egenskaber (dansk og engelsk)
  • uddannet svagstrømsingeniør eller tilsvarende, har afsluttet din uddannelse med et godt resultat (bedre end de fleste), og at du herefter har erhvervet 5+ års erhvervsanciennitet som aktiv software-udviklingsingeniør.

TekPartner er et relativt ungt selskab, men med afsæt i vores medarbejdere er vi en endog meget erfaren produktudviklingsvirksomhed, som siden etableringen i 2009 har serviceret over 200 nationale og internationale kunder. Vi er pt. 21 fastansatte i selskabet og har ca. 60 egne eller kontraktansatte udviklere tilknyttet de forskellige opgaver for/hos vores kunder.

Vi har kontor og tekniske faciliteter på Hørkær 28, 2730 Herlev samt på Klokkestøbervej 18, 5230 Odense. Din ansættelse vil være knyttet til en af disse adresser med reference til Projektchefen (som arbejder fra Herlev).

Du skal være indstillet på i perioder at have din daglige arbejdsplads hos vores kunder.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold (pension, frokostordning, sociale arrangementer, flextid ol.), samt løn efter kvalifikationer.

Stillingen forbliver åben, til den rette kandidater er fundet, så fremsend snarest en kort, motiveret ansøgning samt CV til Projektchef Henrik Rosendal på her@tekpartner.dk, hvorefter du vil blive kontaktet.


Ny salgschef til Nord- og Midtjylland

Vi intensiverer indsatsen i Nord- og Midtjylland med ny salgschef

Med en alsidig og robust baggrund inden for elektronik med migrering mod IT og netværk, samt en årelang erfaring som salgsingeniør, skal Henrik Hartvig-Sørensen i fremtiden være med til at styrke TekPartners tilstedeværelse i Nord- og Midtjylland. Det fortæller salgs- og marketingdirektør, Johnny Jensen fra TekPartner:

- Vi oplever stigende efterspørgsel på udviklingskompetencer i hele landet og også i Nord- og Midtjylland. TekPartners særlige konstellation er, at vores  konsulenter – og hermed kunden - har ubegrænset mulighed for at trække på TekPartners interne udviklingsteam samt vores omfattende, globale netværk. Det skaber robusthed og stor fleksibilitet for kunden og hermed øget konkurrencedygtighed.

Henrik Hartvig-Sørensen kommer fra en stilling som salgsingeniør. Han har de seneste 10 år arbejdet inden for avanceret netværksudstyr til kritisk anvendelse inden for bl.a. forsvar, ambulance, efterretningstjeneste mv. Han er oprindelig uddannet inden for elektronik VHF/HF radiokommunikation, men han har efterfølgende arbejdet med bl.a. telemedicin, nuklearmedicin samt offshore elektronik. Henriks erfaringsmæssige baggrund har en bred berøringsfalde i forhold til TekPartners kunder og deres brancher og giver i kraft heraf en hurtig og smidig tilgang til kundens arbejdsfelt.

Henrik Hartvig-Sørensens fokus bliver at skabe kontakt til eksisterende og nye kunder i Nord- og Midtjylland, der har behov for at få løst udviklingsprojekter eller tilføre nye ressourcer til deres udviklingsafdeling, samt at rådgive og screene kunders projekter for herigennem at kunne tilbyde den rette sammensætning af konsulenter og løsninger under hensyntagen til projektøkonomi, kvalitet og leveringstid. - Eventuelt gennem TekPartners globale netværk, hvor kunder har adgang til at få løst opgaver inden for områder, hvor der enten ikke er tilstrækkelig erfaring herhjemme, eller hvor opgaven kræver adgang til mange velkvalificerede ressourcer indenfor kort tid.

Henrik Hartvig-Sørensen indgår i TekPartners salgsteam sammen med Johnny Jensen, der er salgsdirektør for Region Syddanmark, og Claus Højgaard Wolleman, der er salgschef for Region Sjælland og Hovedstaden.


TekPartner søger to stærke softwareingeniører

Har du høje ambitioner inden for embedded softwareudvikling, og er du klar til at blive del af en vækstsucces, så har vi to nyetablerede stillinger, du bør kigge nærmere på.

Til vores team af engagerede udviklere inden for embedded software søger vi to erfarne ingeniører til nyoprettede stillinger. - Med arbejdspladser henholdsvis på vores hovedkontor i Herlev og på vores kontor i Odense.

Hos os bliver du del af et udviklingsteam, der består af 20 fastansatte kollegaer og ca. 40 kontraktansatte ingeniører. Som et af Danmarks førende udviklingshuse leverer vi dedikerede løsninger til vores kunder inden for apparater, styrings- og overvågningssystemer. Du arbejder med at udtænke softwareløsninger - i tæt dialog med kunder og kollegaer - og er efterfølgende med til at sikre en robust implementering heraf.

Læs mere her