TekPartner sikrer højt specialiseret viden ved Dead Ends. 

For at sikre rentabilitet og optimal time to market bruger Beyerholm & Moe International seniorkonsulenter fra TekPartner til at løse ad hoc udviklingsopgaver og booste læringen internt i virksomheden inden for højspecialiserede områder. Virksomheden er klar til at sende sin 5. generations motion controller på markedet – specielt velegnet til bl.a. laserskæring og -gravering.

”Vi arbejder inden for et område med høj kompleksitet og står selv for al udvikling samt test af vores elektronik, HW og designsoftware. Vi kender vores kontrolsystemer indgående og kan derfor hurtigt løse de udfordringer, vores kunder står overfor. Samtidig har vi erfaringen til at se det større billede, hvilket giver os et forspring ift. at forstå kundens behov. Vi kender vores styrker og begrænsninger og kan – med et par hjælpende hænder fra TekPartner – udvikle løsninger, der normalt ville kræve en langt større kapacitet målt i mandetimer.

Vi bruger TekPartner, når vi er kørt fast i en udviklingsopgave. Det er økonomisk fordelagtigt og også langt hurtigere at bringe en specialiseret konsulent i spil, end selv at forsøge at løse udfordringen. Det er en erkendelse, vi ikke havde for 20 år siden, men som er kommet med erfaringen. Når vi har brug for en konsulent, er det ad hoc og helst i går. TekPartner har en størrelse, der gør det muligt for dem med kort varsel at stille med en seniorkonsulent med de rette kompetencer til opgaven.

Vi har samarbejdet med TekPartner i de 10 år, de har eksisteret. Vi kender deres kompetencer og ved, hvordan de arbejder. Aftalen med TekPartner er, at konsulenten overbringer sin viden, så vi forstår, hvordan løsningen er udviklet, når konsulenten går ud af døren. Hermed er samarbejdet også med til at øge vores egen knowhow inden for højspecialiserede områder. Erik er samtidig tilknyttet TekPartners konsulentnetværk som seniorudvikler inden for elektronik og software bl.a. inden for medico, mens Carsten over de seneste år har arbejdet på et omfattende EU-projekt inden for lasergravering. At vi parallelt med udviklingen i Beyerholm & Moe International arbejder på eksterne projekter sikrer, at vi hele tiden er up front med markedet.

Vores seneste samarbejde med TekPartner omhandlede værktøjer til FPGA udvikling, der genererede en række “falske” advarsler. For at sikre, at rigtige advarsler ikke blev overset, måtte vi have værktøjet til at bortfiltrere de falske advarsler. Vi havde ikke selv tilstrækkelig erfaring med disse værktøjer og valgte derfor at løse opgaven med hjælp fra en konsulent. Tidligere har vi bl.a. brugt HW assistance til indstilling af parametre til styring af stepper motorer.

Vores branche går i retning af laserbearbejdning som alternativ til mekanisk, et område, der er i rivende udvikling. Derfor er der et time to market perspektiv samtidig med, at produkterne skal være i stand til løbende at kunne opdateres for at begå sig på et stadigt skiftende marked.

Vores 5. generations motion controller ligger klar til markedet. Styringen har en høj kapacitet, øget hastighed samt præcision. Designet indeholder muligheder for løbende at ændre i konfigurationen, også hos kunden, hvilket gør den meget fleksibel. Dette omfatter – ud over Firmware opgradering – også re-konfiguration af hardwaren. Softwaren bruger en accelerationsprofil, der regulerer motorhastigheden og opretholder en fuldstændig jævn drift, som gør den egnet til lasergravering. Modsat fx pick and place robotter kræver lasergravering, at strålen flyttes med høj præcision langs kurverne.

Vores mål er at blive teknologisk førende inden for det nicheområde, der omhandler low-end, men kvalitets laser bearbejdning. Vi producerer bedre resultater end størstedelen af vores konkurrenter og kan outperforme andre på markedet, fordi vi er agile og konkurrencedygtige på pris og kvalitet.

Se flere cases her

Om Beyerholm & Moe

Beyerholm og Moe International er blandt verdens førende inden for udviklingen af kontrolenheder til præcisionsfræse- og graveringsmaskiner. Virksomheden har udviklingsafdeling i Virum, produktion i England samt forhandlere over det meste af verden.

Beyerholm & Moe International er startet i 2001 af Carsten Moe og Erik Beyerholm. De to partnere har drevet virksomhed sammen siden 1982, hvor de startede konsulentfirmaet Beyerholm & Moe, som de efterfølgende solgte i 2000.