Som en naturlig effekt af øget fremgang på jobmarkedet, mærker TekPartner en stigende interesse i samarbejde på konsulent forretningen – både hos kunder og freelance-konsulenter.  En stigende interesse som naturligt nok også mærkes i TekPartners aktiviteter indenfor udviklings projekter og Offshore Development Service (ODS). Konsulent salgschef Per Timo Kragh oplever, at kunders “sence of urgency” bevirker en meget høj præcision i specificeringen af ressource- og kompetencebehov, hvilket giver os de ønskede udfordringer som teknologipartner. Vi er meget beviste om, at vi hele tiden skal være “One step ahead”. Derfor er vi konstant på jagt efter de rette kompetencer, hvilket selvfølgelig også har medført en øget tilgang af nye dygtige konsulenter.

Står du med behov for kompetencer er du altid velkommen til at kontakte vores konsulentafdeling. Vi hjælper også gerne, hvis I søger en ny fastansat medarbejder.

Konsulent bulletin.

Her en lille oversigt over et par super dygtige konsulenter, der netop har afsluttet opgaver og derfor er klar til nye udfordringer:

Skarp og erfaren Embedded SW & Linux håndværker – TP7096
Konsulent med en stærk baggrund indenfor embedded software til kritiske komponenter og core system features. Konsulentens speciale er Linux generelt – fra kerne drivers til applikationer i Linux miljø. Konsulenten har endvidere udviklet udgaver af DHCP og FTP til meget specielle formål og besidder generelt stor viden om IP baserede netværk og IP baserede protokoller.
Konsulenten behersker flere roller indenfor udvikling af embeddede systemer, lige fra programmør med overblikket over tekniske detaljer til den tekniske koordinator, der sikrer at alle features er implementeret, testet og dokumenteret ud fra en overordnet plan.

FPGA specialist – blandt de bedste i Danmark – TP6011
VHDL design i FPGA  – specialist på Xilinx ZynQ og implementering af højhastigheds designs samt embedded processorer.

Erfaren senior HW udvikler med focus på High speed, RF og FPGA – TP6002
Konsulenten er specialist indenfor high-speed processor og FPGA systemer med speciel fokus på interfaces og kommunikation.
Meget erfaren indenfor FPGA/CPLD, Bluetooth, LAN, EMC compliant design, kost optimering og komponent valg.

Stærk Senior Project Manager harsh environment Marine & Wind  – TP1035
Senior Projektleder med mere end 25 års erfaring i både nationale og international organisationer. Fokus har været på R&D, Projektledelse, Forretningsudvikling og Produktionsledelse.
Konsulentens arbejdserfaringer ligger indenfor vind turbiner, skibsmotorer, komplicerede mekaniske konstruktioner, elektronik og dokumentation.

Erfaren analog og digital HW konsulent og Testspecialist, harsh environment  – TP9005
Konsulenten har stor erfaring med såvel test som udvikling af hardware. Hardware skal her forstås bredt og omfatter systemer omkring high-power convertere ned til board-level test af high-speed kommunikation. Og disciplinen test omfatter for denne konsulent alt fra EMC målinger til Factory Acceptance Test med tilhørende udførelse, overdragelse og udarbejdelse af rapportering. Konsulenten har en baggrund med lang tid indenfor radar med fokus på især luft og rumfart, men har herudover også arbejdet i længere tid indenfor vindmølle, marine, militær-industrien og løst opgaver hos flere konsulentkunder. Konsulenten besidder mange tekniske kompetencer, der støtter op om en meget stærk profil, herunder indenfor standarder, software, simulering, logik-design, mv.