TekPartners inputs har gjort vores produkter bedre. 

Dantec Dynamics, der er del af Nova Instruments, er verdensførende inden for integrerede målesystemer til diagnostik og forskning i bl.a. fluidmekanik og forbrændingsteknologi. Virksomheden gik i 2012 i udbud med udviklingen af et højkomplekst, online analyseapparat til måling af optiske signaler – BSA3 – med det formål at finde en stærk samarbejdspartner med kvalifikationer inden for bl.a. FPGA.

– Dantec Dynamics er et state of the art firma og markedsførende inden for vores felt. Vi gik i udbud, fordi vi manglede kompetencer in-house inden for bl.a. kompleks FPGA-programmering. Udbuddet blev sendt til danske og udenlandske udviklingshuse. Vi brugte kravspecifikation som reference, og TekPartner kvalificerede sig ved helt tydeligt at have forstået opgaven bedst. På baggrund af ekspertise og fornemmelse for opgaven stod det rimelig klart for os, at TekPartner var det bedste valg.

Som samarbejdspartner har TekPartner vist sig at have løftehøjde. Deres inputs har flere gange været med til at gøre vores produkter bedre. TekPartner er dybt nede i det miljø, som vi skal bruge en flig af. Deres kompetencer er skarpe inden for de specifikke områder, vi efterspørger, og som det er meget vanskeligt at finde kompetent personel til. Samtidig arbejder de med produktudvikling inden for et snævert felt og kan bringe tanker, færdigheder og sprog i spil, som giver en anden tilgang til produktudviklingen. Deres viden kan gøre vores og andres produkter bedre, uden at der kommer IPR henover. Vores samarbejde med TekPartner har betydet, at vi er kommet langt med vores produkt i forhold til vores konkurrenter.

TekPartner har, ud over BSA3, arbejdet på et sideløbende projekt. De har leveret med en meget lav fejlmargin på trods af, at opgaverne, de har arbejdet med, har været meget komplekse. Samtidig har de vist sig eftergivende og fleksible, når vi har haft behov for assistance, hvilket har givet os hurtig time to market. Pt. har vi en kontakt åben i forhold til bugfixing. Det fungerer upåklageligt, og fordi vi har en fælles forståelse for vores produkt, løses mindre opgaver hurtigt og effektivt ved remote sessions.

BSA3 er vores mest sælgende produkt til dato. Apparatet sælges worldwide til forskningsmiljøer og universiteter, der arbejder med aerodynamik. Vi har netop lanceret et add-on, Intensity validation, som er et ekstra kontrollag til at teste signalets kvalitet. BSA3 håndterer 200 MHz svarende til 200 mio. signaler i sekundet, hvilket ingen af vores konkurrenter kan matche. Det gør os unikke på området. Vi har en intention om at være fortsat førende på markedet. Samarbejdet med TekPartner har været med til at styrke denne position.

Lige nu har vi ikke konkrete produkter i pipelinen, men når de kommer, forestiller jeg mig, at TekPartner er med igen. Det er sundt at lave udbud engang imellem, og det vil vi nok gøre igen, men jeg forestiller mig ikke, at resultatet ændrer sig så meget. TekPartners kompetencer gør, at de formentlig ender med at være den rigtige løsning for os igen.

 

Se flere cases her

Om Dantec Dynamics

Dantec Dynamics er en del af amerikanske Nova Instruments. Virksomheden er verdens førende leverandør af målesystemer til fx måling af strømforhold, hastigheder og partikelstørrelser i væsker og gasser. Dantec Dynamics produkter sælges worldwide til bl.a. forskningsinstitutioner.

Burst Spectrum Analyzer– BSA3 – er virksomhedens mest sælgende produkt. Deter et højkomplekst apparat til online analyse af optiske signaler, der behandles digitalt i bl.a. hastighedsmålinger. BSA3 måler hastigheder vha. laserlys, hvor BSA3 processoren omdanner optiske signaler til hastighedskomponenter. BSA3 anvendes bl.a. af DTU til at måle hastighedsfeltet omkring vindmøllevinger.