TekPartner er en Ingeniørvirksomhed, som tilbyder produktudvikling og teknologisk sparring til virksomheder inden for styrings- og apparatopgaver, f.eks. når virksomheder står over for at ville anvende og integrere IoT i deres produkter eller i virksomheden. Vi stiller vores ekspertise og erfaring til rådighed, både når det gælder anvendelig teknologi, men også når det handler om at få defineret forretningscasen rigtig ift. mulighederne.

I forhold til IoT har vi været i gang meget længe, og har f.eks. i forbindelse med kommunikationsformen erfaring med bl.a. Thread, ZigBee, LoRaWAN, GSM SMS/2G/3G/LTE (Cat-4, Cat-M1, NB IoT), Bluetooth/Bluetooth Low Energy, NFC/RF ID, WiFi, LAN samt mange forskellige fieldbusser (RS485, CAN, etc.).  For så vidt Gateway har vi erfaring med både Smartphones/Tablet, Linux-boxe og real-time løsninger. Når det gælder Server/Cloud løsninger, har vi erfaring med Amazon AWS, Microsoft Azure, FIWARE etc. Vi tilbyder således vores hjælpe fra og med Tingesterne og til portalen og databehandling på serveren/Clouden.

Siden starten i 2009 har vi udviklet løsninger spændende fra simple/prisoptimerede tingester til komplekse/højteknologiske løsninger for flere end 175 kunder. Vi råder dels over et fast team med nogle af Danmarks dygtigste udviklingsingeniører, samt et nationalt netværk af specialister samt flere internationale samarbejdspartnere, hvilket giver vores kunder en smidig adgang til nye teknologier, ny ekspertise og hermed øget konkurrencedygtighed.

Industriel IoT

MBUS/RS485/RS232/20mA/… <> GSM/LAN <> Internet
En styrings IoT løsning, der kan installeres overalt og kan kommunikere med SCADA Clouden via GSM- eller kundenetværket (LAN/WiFi). Systemet er i stand til at overvåge de forskellige industriprocesser, såsom temperaturer, tryk, strømningshastigheder, strømforbrug osv. Samtidig kan det styre forskellige aktuatorer.

Denne IoT-løsning gør det muligt for en bred vifte af fysiske produkter til industriel brug at hæve sig over traditionelle produktgrænser og tilgå avancerede, digitale muligheder. IoT har gjort, at forskellige produkter inde for f.eks. luftfiltrering, HVAC, centralvarme mv., får eksponentielt voksende muligheder for ny funktionalitet, højere pålidelighed og bedre produktudnyttelse.

Fieldbus <> GSM <> Internet
En state-of-the-art løsning til overvågning og forebyggelse af korrosion af nedgravede olie- og gasledninger.

Installation af systemet muliggør realtids fjernovervågning af korrosionstilstanden såvel som interferens og katodiske beskyttelsesniveauer på rørledningen. Kontinuerlig overvågning muliggør hurtig og effektiv reaktion samt mulighed for at forudse havveri.

IoT Arketyper

Indenfor IoT er det ret forskellige ”Tingester”, gateways og serverløsninger, der benyttes afhængig af,
om det er inden for forbruger-, produktunderstøttende eller industriel IoT (trearketyper).
Vi har erfaring inden for alle områder af IoT udvikling – neden for har vi omtalten række relevante cases
inden for hver af de tre arketyper.

Du kan læse mere om IoT arketyperne i artiklen her

Er du interesseret i at høre mere om vores erfaringer med IoT, eller vil du høre vores bud på, hvordan din virksomhed kan profitere af IoT i fremtiden?


Kurt Godsk
Co-Founder & Partner
Managing Director

Mobil: 21 68 58 90

kurt.godsk@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil