TekPartner er en Ingeniørvirksomhed, som tilbyder produktudvikling og teknologisk sparring til virksomheder inden for styrings- og apparatopgaver, f.eks. når virksomheder står over for at ville anvende og integrere IoT i deres produkter eller i virksomheden. Vi stiller vores ekspertise og erfaring til rådighed, både når det gælder anvendelig teknologi, men også når det handler om at få defineret forretningscasen rigtig ift. mulighederne.

I forhold til IoT har vi været i gang meget længe, og har f.eks. i forbindelse med kommunikationsformen erfaring med bl.a. Thread, ZigBee, LoRaWAN, GSM SMS/2G/3G/LTE (Cat-4, Cat-M1, NB IoT), Bluetooth/Bluetooth Low Energy, NFC/RF ID, WiFi, LAN samt mange forskellige fieldbusser (RS485, CAN, etc.).  For så vidt Gateway har vi erfaring med både Smartphones/Tablet, Linux-boxe og real-time løsninger. Når det gælder Server/Cloud løsninger, har vi erfaring med Amazon AWS, Microsoft Azure, FIWARE etc. Vi tilbyder således vores hjælpe fra og med Tingesterne og til portalen og databehandling på serveren/Clouden.

Siden starten i 2009 har vi udviklet løsninger spændende fra simple/prisoptimerede tingester til komplekse/højteknologiske løsninger for flere end 175 kunder. Vi råder dels over et fast team med nogle af Danmarks dygtigste udviklingsingeniører, samt et nationalt netværk af specialister samt flere internationale samarbejdspartnere, hvilket giver vores kunder en smidig adgang til nye teknologier, ny ekspertise og hermed øget konkurrencedygtighed.

Forbruger IoT

BLE <> LAN+GSM <> Internet
For kunde har vi udviklet et omkostningseffektivt POS-betalingssystem bestående af en base-enhed, MMI-terminal og BT/BLE Front End. Hvert POS-betalingssystem er forbundet med Cloud serveren.

Serveren behandler betalingstransaktioner og kommunikerer mellem mobilklient, Web POS-terminal og back-end server.

Handlende, der accepterer betalingstransaktioner med dette system, får hurtige, pålidelige og sikre transaktioner. Transaktionerne behandles inden for få sekunder, hvilket reducerer den samlede transaktionstid sammenlignet med andre løsninger, der er tilgængelige på markedet. Løsningen er sikker og kan ikke kompromitteres.

LPWAN <> Internet
Parkeringspladser, der er tildelet en bestemt person, står ofte tomme, på trods af at andre kan bruge dem.

Vi har udviklet et system, hvor virksomheden får fuldt udnyttet parkering med rimelige regler, der er åbne for alle ansatte af organisationen, og hvor de, der har mest brug for plads, altid finder en.

Er du interesseret i IoT commercial, kan du læse med her

IoT Arketyper

Indenfor IoT er det ret forskellige ”Tingester”, gateways og serverløsninger, der benyttes afhængig af,
om det er inden for forbruger-, produktunderstøttende eller industriel IoT (trearketyper).
Vi har erfaring inden for alle områder af IoT udvikling – neden for har vi omtalten række relevante cases
inden for hver af de tre arketyper.

Du kan læse mere om IoT arketyperne i artiklen her

Er du interesseret i at høre mere om vores erfaringer med IoT, eller vil du høre vores bud på, hvordan din virksomhed kan profitere af IoT i fremtiden?


Kurt Godsk
Co-Founder & Partner
Managing Director

Mobil: 21 68 58 90

kurt.godsk@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil