IoT – udnytter din virksomhed mulighederne?


IoT bruges af rigtig mange virksomheder, inden for stort set alle brancher og sektorer, til at indsamle, bearbejde og nyttiggøre data, bl.a. til at sikre virksomheders fortsatte konkurrenceevne. Muligheden for at iagttage, analysere og handle momentant på data og deres afledte resultater er enormt.

De fleste virksomheder er bevidste om, at IoT rummer potentialet til at give afgørende markedsfordele, men de er i tvivl om, hvordan de finder frem til rentable business cases.

For nogle virksomheder betyder det i praksis, at virksomheden indsamler data uden at have et system, hvor data kan bearbejdes til værdifuld information, og måske også uden at have en strategi for udnyttelse af de opsamlede data. For andre virksomheder betyder det, at man afholder sig fra at komme med på IoT ”bølgen”.

Læs Kurt Godsks ekspertråd fra Ingeniøren september 2018 her

Få styr på virksomhedens connectivity-strategi, lokalt og centralt

At få det fulde udbytte af IoT kræver, at man som virksomhed forstår teknologimulighederne og den måde, hvorpå data kan anvendes. Alternativt kan man hurtigt ende med en unødigt dyr, hurtigt forældet, uhensigtsmæssig og/eller dårligt fungerende løsning, som ikke tager højde for udviklingen og tilbyder de rette muligheder.

Hos TekPartner tilbyder vi teknologisk sparring, når du står over for beslutningen om at integrere IoT i din virksomhed (eller blot produkt). Vi har ekspertise og erfaring til at rådgive dig i dit valg af en rentabel business case – eller pege på helt nye muligheder.

Vi kan samtidig udfordre virksomheden på valget af teknologier, opsætninger, kommunikationskanaler (fx Thread, ZigBee, LoRa/LoRaWAN, SigFox, GSM NB IoT / LTE Cat-M, Bluetooth, WiFi/LAN, …), systemer, platforme (Amazon AWS, Microsoft Azure, FIWARE etc.) båndbredde, mv., så den samlede løsning bliver optimal og data bliver behandlet sikkert.

Leder du efter en hurtig og prisgunstig IoT-løsning?

Har din virksomhed brug for en hurtig Time to Market, kan vi tillige tilbyde en IoT-platform, som efter behov kan tilrettes virksomhedens særlige behov og kan sikre din virksomhed en prisgunstig genvej til en integreret IoT-løsning.

Platformen er gennemtestet på flere end 5000 enheder. Skyen tilpasses let til din virksomheds server eller tilgå fx Amazon eller Microsoft Azure. Samtidig kan den tilpasses til virksomhedens eksisterende hardware, software og Cloud, og kan hermed give jer en hurtig Time to Market.

Læs mere om IoT her

Kontakt os:


Kurt Godsk
Co-Founder & Partner
Managing Director

Mobil: 21 68 58 90

kurt.godsk@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil