Mød os på High Tech Summit

Hvor konkurrencedygtig skal din virksomhed være i fremtiden?

IoT, IIoT, Big Data og Industri 4.0 vil rykke markedsandele i fremtiden. Hvordan kan din virksomhed bruge fremtidens teknologier til at positionere sig positivt – og samtidig sikre sine data, når cloudbaserede løsninger rulles ud?

Kig forbi TekPartner på HIGH TECH SUMMIT stand nr. 55 og hør, hvordan vi arbejder med udviklingsprojekter inden for bl.a. robotindustrien, i forskningsmiljøer, inden for højhastighedselektronik og energieffektive, medicotekniske designs. Der er fri entré.

TekPartner klar med en ny strategisk satsning

TekPartner oplever vækst. Virksomheden er for tredje år i træk kåret til Børsen Gazelle. Samtidig har den stadig stigende efterspørgsel på  komplekse udviklingsprojekter i virksomheden ført til en ny strategisk satsning: Fremover tilbyder TekPartner sine kunder global adgang til viden, teknologi og ekspertise. Formålet er at bidrage positivt til kundernes produktivitet og konkurrenceevne. 

TekPartner har gennem det seneste halve år arbejdet målrettet på en strategisk satsning, der skal tilføje værdi til virksomhedens kunder. Gennem global outsourcing får kunden adgang til teknologier, der ikke er tilstrækkelig erfaring med eller kompetence til at løse i Danmark.

Ifølge Zoran Velkoski, der er partner i virksomheden, skal Global Development Services bane vejen for, at danske virksomheder kan udnytte ekspertise globalt til at positionere sig stærkere. Global Development Services ligger i naturlig forlængelse af TekPartners eksisterende satsning på samarbejder i Østeuropa, som allerede skaber vækst for flere af virksomhedens danske kunder.

Den strategiske satsning er motiveret i en stigende efterspørgsel på udviklingsopgaver, der forudsætter særlige kompetencer, som ikke er tilstede herhjemme. Eksempelvis udfører TekPartner lige nu et projekt for en dansk virksomhed med høje tekniske krav til udviklingen af mikroprocessorer til audio. En opgave, som løses hos en canadisk virksomhed, der er blandt verdens førende inden for feltet.

TekPartner har allerede en omfattende erfaring med at løse udviklingsopgaver i udlandet for sine danske kunder. Samarbejdsmodellen for den nye strategiske satsning er identisk med den, virksomheden med stor succes har kørt siden 2009 i relation til østeuropæiske partnerskaber: En kombination af tæt projektstyring, hvor TekPartner stiller en dansk projektleder til rådighed for kunden under hele projektperioden, samt et solidt kendskab til både partner og arbejdskultur. Hermed kan danske virksomheder få løst avancerede udviklingsprojekter globalt samtidig med, at de under hele projektperioden handler med et dansk selskab under danske normer.

– Med Global Development Services giver vi vores danske kunder adgang til et endnu bredere spektrum af teknologi, viden og ekspertise. Det styrker deres konkurrenceevne, og bidrager positivt til deres vækstmål. I nogle tilfælde oplever vores kunder endda også en økonomisk gevinst på op mod 50% af den samlede udviklingsomkostning sammenlignet med danske priser, udtaler Zoran Velkoski.

TekPartner er Børsen Gazelle igen i 2016

Projekthuset TekPartner er for tredje år i træk udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed. – Vores udviklingsingeniører er blandt Danmarks dygtigste, lyder en del af begrundelsen fra virksomhedens CEO, Kurt Godsk.

TekPartner er et af Danmarks førende projekthuse inden for design af elektriske apparater. Siden sin start i 2009 har TekPartner løst udviklingsopgaver for flere end 120 danske og internationale virksomheder. Blandt andet til brug i forskningsmiljøer, til højhastighedselektronik og energieffektive medicotekniske designs beregnet på masseproduktion. TekPartners stiftere, Kurt Godsk, Zoran Velkovski og Peter Grønning, har fra starten haft en klar vækststrategi, som gennem årene har udmøntet sig i en stigning i såvel antallet af kunder, konsulenter og projekter.

– At vi nu for 3. gang er blevet udnævnt som Børsen Gazelle virksomhed viser med al tydelighed, at vores kunder har succes med at bruge TekPartner som leverandør af udviklingskonsulenter og projekter, understreger Kurt Godsk, der er CEO i TekPartner. – Det smitter direkte af på vores top og bundline, hvilket på alle måder er tilfredsstillende.

Kurt Godsk understreger, at TekPartners fremgang bl.a. også beror på, at virksomheden evner at tiltrække nogle af Danmarks dygtigste udviklingsingeniører og hermed har de rette kompetencer til at løse kunders opgaver effektivt og rentabelt. Når det betaler sig for kunden, samarbejder TekPartner gerne med globale partnere om at løse udviklingsopgaver. Dette er en satsning, der har været del af TekPartners strategi gennem alle årene. For den enkelte kunde betyder det, at der kan opnås en besparelse på mellem 30 og 50 % af den samlede udviklingsomkostning, når opgaver løses af virksomhedens partnere i Østeuropa.

Kravene til en Børsen Gazelle virksomhed er, at virksomheden har haft positive vækst samt minimum har fordoblet sit resultat over de seneste fire regnskabsår.

Hardwareudvikling: TekPartner søger ambitiøs ingeniør

Til at løse den stigende opgavemængde søger vi en erfaren og ambitiøse svagstrømsingeniører til hardwareudvikling (senior hardware design engineer), som kan supplere vores team af ingeniører i projektafdelingen i Herlev.

Du vil komme til at deltage i projekter som spænder fra de tidlige idéfaser og frem til produktions aflevering, fra små optimerede løsninger til store komplekse løsninger, fra multidisciplinære projekter til isolerede teknologiske opgaver.

Læs mere her

TekPartner har succes med ‘offshoring’ af udviklingsopgaver til partnere i Østeuropa

TekPartner har opbygget den såkaldte ‘Offshore Development Service (ODS)’, hvor udviklingsopgaver bliver placeret hos samarbejdspartnere i Østeuropa. Firmaet inviterer i slutningen af april kunder på et besøg hos nogle af ODS-partnerne.

TekPartner har gennem de seneste år opbygget et stærkt såkaldt ‘Offshore Development Service (ODS)’ samarbejde i Østeuropa. Satsningen har vist sig at være helt rigtig: Danske virksomheder oplever, at der er knaphed på ingeniører i de nordiske lande. Samtidig har stadig flere virksomheder et øget fokus på det økonomiske udbytte, der ligger i at løse projekter i udlandet.

– Mange af vores kunder oplever, at de har vanskeligt ved at rekruttere ingeniører i Norden, forklarer Zoran Velkoski, ODS Director i TekPartner.

– Ved at outsource produktudviklingsopgaver er vi med til at tilføre værdi til vores kunder. Kvaliteten af udviklingsarbejdet i Østeuropa er den samme som i Danmark. Priserne er derimod langt mere gunstige, så der kan være store økonomiske fordele ved at outsource udviklingsopgaver til vores østeuropæiske partnere.

Den 25. – 27. april inviterer TekPartner en række kunder med til Hviderusland, Bulgarien og Makedonien. Her får virksomhederne mulighed for at møde en række af TekPartners samarbejdspartnere, høre case stories og udveksle erfaringer omkring det, at arbejde multinationalt. Turen er komprimeret ned til to overnatninger og beror på et intensivt program, hvor man helt bogstaveligt spiser morgenmaden i Minsk, frokosten i Sofia og aftensmaden i Skopje.

TekPartner har allerede flere kunder, der får løst opgaver i udlandet, men med dansk projektledelse fra TekPartners faste team af udviklingsingeniører:

– Sidste gang, vi havde kunder med på virksomhedsbesøg i Østeuropa, konverterede bl.a. en betydende københavnsk virksomhed rejsen til konkrete opgaver i Makedonien. Efter et pilotprojekt valgte virksomheden efterfølgende at øge antallet af mandetimer med 250%, uddyber Zoran Velkoski.

– Overvejer din virksomhed at få projekter udført i Østeuropa, så tag med på ODS turen og få indblik i, hvilke resultater, du kan opnå i tidszoner tæt på vores – og hermed inden for kort rejseafstand, opfordrer Zoran Velkoski.

Det vil for øvrigt være muligt at høre mere om mulighederne for globalt samarbejde på elektronikmessen, E-16 i Odense Congress Center den 6. – 8. september 2016, hvor TekPartner har stand i hal C.

Fact Finding Study Tour

TekPartner gentager succesen og inviterer på Fact Finding Study Tour d. 25. – 27. april 2016

Under mottoet “Gør Offshore til Nearshore”, inviterer vi dig og relevante kollegaer til Hviderusland, Bulgarien og Makedonien, hvor vi viser, hvilke resultater, du kan opnå i tidszoner tæt på vores – og hermed inden for kort rejseafstand. Du bliver udfordret på dine overvejelser, og får et indgående indblik i dit selskabs globale muligheder.
Læs mere her

 

 

LoRa seminar 27. januar

Den 27. januar afholder TekPartner i samarbejde med Semtech, Microchip og SEAS-NVE et halvdagsseminar om Long Range (LoRa) radiokommunikation. LoRa og LoRaWAN er velegnet til IoT/M2M kommunikation og tilbyder ”små-pakke- kommunikation” med en typisk rækkevidde på 15 km (80 km i fri luft!)

På seminaret vil der være mulighed for at få praktisk erfaring med LoRa radioteknologien, der anvender ISM-båndene under 1 GHz. Samtidig vil der være mulighed for at møde chip- og modulproducenter samt infrastrukturudbydere. Se den komplette dagsorden og tilmelding.

C++ og embedded softwareudvikling

Til at løse den stigende opgavemængde søger vi nogle ambitiøse og stærke udviklere, til at supplere vores team af ingeniører i projektafdelingen i Herlev.

TekPartner har ikke egne produkter, men løser forskelligartede service- og projektopgaver indenfor produktudvikling for vores kunder.
Du vil komme til at deltage i projekter som spænder fra de tidlige idéfaser og frem til produktions aflevering, fra små optimerede løsninger til store komplekse løsninger, fra multidisciplinære projekter til isolerede teknologiske opgaver. Du vil stifte bekendtskab med mangeartede spændende teknologier som moderne apparater, maskiner og andet elektronisk udstyr benytter sig af. Hele denne store forskellighed og de mange faglige udfordringer er en af de helt store fordele ved at være ansat som udviklingskonsulent hos TekPartner.

Embedded Software udvikler
Den ideelle kandidat har f.eks. 10 års anciennitet inden for softwareudvikling til apparater, maskine ol.
Du har formentlig en uddannelse som svagstrømsingeniør, computer science ingeniør eller tilsvarende.
Erfaring med udvikling af sand-tids systemer forventes. Erfaring med embedded Linux og relaterede komponenter og værktøjer vil være en fordel. Et godt kendskab til moderne kommunikationsmetoder og -protokoller er en stor fordel.
Du behersker naturligvis C/C++ på højt niveau, og har viden/erfaring med komponentbaseret modellering og realisation af embeddede software.

TekPartner
TekPartner er et relativt ungt selskab, men med afsæt i vores medarbejdere, er vi en endog meget erfaren produktudviklingsvirksomhed, som siden etableringen sidst i 2009 har serviceret over 100 nationale og internationale kunder. Vi er pt. 15 fastansatte i selskabet og har yderligere ca. 15 kontraktansatte tilknyttet de forskellige opgaver.
Vi har kontor og tekniske faciliteter på Hørkær 28, 2730 Herlev, hvortil dit ansættelsesforhold knyttes. Derudover har vi salgskontor ved Odense og Århus.
Du skal være indstillet på i perioder at have din daglige arbejdsplads hos vores kunder i hovedstadsområdet samt ad hoc at udføre korterevarende assistance for kunder i hele landet.

Attraktive ansættelsesforhold (pension, frokostordning, sociale arrangementer, flextid ol.), samt løn efter kvalifikationer.
Stillingerne forbliver åben til de rette kandidater er fundet, så fremsend snarest en kort motiveret ansøgning samt CV til Kurt Godsk (kgo@tekpartner.dk) hvorefter du vil blive kontaktet.

Nye medarbejdere hos Tekpartner

Hos TekPartner har vi fået to nye fastansatte medarbejdere.

Bo Hansen som har overtaget ansvaret som salgs- og marketingdirektør efter Søren Manicus, som fortsat er partner i TekPartner. Bo kommer med en bred baggrund inde for salg af konsulentydelser, rådgivning og telekommunikation same udvikling af elektronik, telekommunikation og IT. Ud over ledelse af salgs- og marketingsafdelingen vil Bo sammen med med de andre medarbejdere i afdelingen have fokus på at hjælpe vores kunder med at finde de helt rette konsulenter til opgaven.

På konsulentsiden opruster TekPartner med André Daniel Christensen, som netop har afsluttet sin uddannelse fra DTU med et flot 12-tal. Andrés projekt, som han har udført hos TekPartner, omhandlede hvordan man via audio kan detektere vinklen til en kilde. I projektet indgik hardware-design, signalbehandling samt programmerbar logik i form af en Xilinx Zynq. André skal supplere TekPartner på hardware-udviklingen, der gennem længere tid har oplevet en markant stigende efterspørgsel fra kunderne.

bo andre copy