IIoT, IoT eller Industri 4.0.
  Vores kunder har konkurrencefordele

  IIoT, IoT og Industri 4.0 - rådgivning i din virksomhed

  TekPartner er et dansk udviklingshus. Vi har  specialiseret os i at fremstille applikationer, som kan opsamle data og anvende dem intelligent til at gøre hverdagen mere smidig. I dag er vores udviklingshus førende inden for bl.a. udvikling af IIoT, IoT og intelligent elektronik. De kompetencer, vi har til rådighed i vores faste team af udviklingsingeniører, bliver i stigende grad hentet ind til undervisnings- og rådgivningsopgaver, når modne virksomheder møder udfordringer i udviklingsprocessen.

  TekPartner er startet i 2009 af Kurt Godsk, Peter Grønning og Zoran Velkovski. I dag er TekPartner blandt landets førende udviklingshuse med 15 fastansatte udviklingsingeniører, et stærkt netværk af kontraktansatte konsulenter og salgsafdelinger i både Kerteminde, Århus og Herlev.

  Gennem årene har vi løst spændende opgaver for en lang række danske og internationale virksomheder – Nogle af opgaverne i et konstruktivt samarbejde med vores globale partnere i bl.a. Østeuropa. Det har skabt unikke konkurrencefordele for de virksomheder, vi arbejder med. Og det har styrket markedet, at vi har kunne løse opgaver uden for landets grænser i perioder, hvor udviklingsingeniører er en knap ressource.

  Bedre konkurrencefordele? 

  Ring til os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed:

  Johnny Jensen
  Director. Sales and Marketing. Region Syddanmark & Sjælland
  Mobil: 40 16 52 16
  Direkte: 65 32 52 16
  jje@tekpartner.dk

  Se LinkedIn profil

  Claus H. Wollemann
  Salgschef Region Hovedstaden
  Mobil: 20 20 80 57
  Direkte:44 45 00 37
  chw@tekpartner.dk

  Se LinkedIn profil

  Per Timo Kragh
  Salgschef Region Midtjylland & Nordjylland