IIoT, IoT eller Industri 4.0.
Vores kunder har konkurrencefordele

IIoT, IoT og Industri 4.0 - rådgivning i din virksomhed

TekPartner er et dansk udviklingshus. Vi har  specialiseret os i at fremstille applikationer, som kan opsamle data og anvende dem intelligent til at gøre hverdagen mere smidig. I dag er vores udviklingshus førende inden for bl.a. udvikling af IIoT, IoT og intelligent elektronik. De kompetencer, vi har til rådighed i vores faste team af udviklingsingeniører, bliver i stigende grad hentet ind til undervisnings- og rådgivningsopgaver, når modne virksomheder møder udfordringer i udviklingsprocessen.

TekPartner er startet i 2009 af Kurt Godsk, Peter Grønning og Zoran Velkovski. I dag er TekPartner blandt landets førende udviklingshuse med 15 fastansatte udviklingsingeniører, et stærkt netværk af kontraktansatte konsulenter og salgsafdelinger i både Kerteminde, Århus og Herlev.

Gennem årene har vi løst spændende opgaver for en lang række danske og internationale virksomheder – Nogle af opgaverne i et konstruktivt samarbejde med vores globale partnere i bl.a. Østeuropa. Det har skabt unikke konkurrencefordele for de virksomheder, vi arbejder med. Og det har styrket markedet, at vi har kunne løse opgaver uden for landets grænser i perioder, hvor udviklingsingeniører er en knap ressource.

Bedre konkurrencefordele? 

Ring til os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed:

Johnny Jensen
Director. Sales and Marketing. Region Syddanmark & Sjælland
Mobil: 40 16 52 16
Direkte: 65 32 52 16
jje@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil

Claus H. Wollemann
Salgschef Region Hovedstaden
Mobil: 20 20 80 57
Direkte:44 45 00 37
chw@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil

Per Timo Kragh
Salgschef Region Midtjylland & Nordjylland