Vores kunder har konkurrencefordele


TekPartner er et dansk udviklingshus. Vi har  specialiseret os i at fremstille applikationer, som kan opsamle data og anvende dem intelligent til at gøre hverdagen mere smidig. I dag er vores udviklingshus førende inden for bl.a. udvikling af IIoT, IoT og intelligent elektronik. De kompetencer, vi har til rådighed i vores faste team af udviklingsingeniører, bliver i stigende grad hentet ind til undervisnings- og rådgivningsopgaver, når modne virksomheder møder udfordringer i udviklingsprocessen.

TekPartner er startet i 2009 af Kurt Godsk, Peter Grønning og Zoran Velkovski. I dag er TekPartner blandt landets førende udviklingshuse med 20 fastansatte udviklingsingeniører, et stærkt netværk af kontraktansatte konsulenter og salgsafdelinger i både Odense, Aalborg og Herlev.

Gennem årene har vi løst spændende opgaver for en lang række danske og internationale virksomheder – Nogle af opgaverne i et konstruktivt samarbejde med vores globale partnere i bl.a. Østeuropa. Det har skabt unikke konkurrencefordele for de virksomheder, vi arbejder med. Og det har styrket markedet, at vi har kunne løse opgaver uden for landets grænser i perioder, hvor udviklingsingeniører er en knap ressource.

– TekPartner er tildelt en AA kreditvurdering af Bisnode, en af de førende data- og analysevirksomheder i Europa.

Bedre konkurrencefordele?


Ring til os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed:

Johnny Jensen
Director. Sales and Marketing.

 

Mobil: 40 16 52 16
jje@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil

Daniel H Aagesen
Sales & Consultant Manager
Region Hovedstaden

Mobil: 22 41 02 17

dha@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil

August Piper
Sales Manager
Region Hovedstaden, Sjælland & Syddanmark

Mobil: 42 80 38 35

api@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil