Er du vores næste freelancekonsulent?

TekPartner tilbyder de bedste kompetencer inden for konsulentydelser. Vi er derfor konstant på udkig efter dygtige konsulenter. Har du mod på nye, sjove, spændende og udfordrende opgaver, så send os dit CV, eller ring til os og få en snak om dine muligheder hos os.

Som konsulent hos TekPartner har du altid mulighed for at trække på vores udviklingsafdeling. Viser en opgave sig at indeholde behov for sparing, har du hermed et unikt og teknologistærkt bagland i ryggen, som du kan rådføre dig med i det omfang, du har behov for det.

Hos TekPartner bliver du ikke bliver efterladt alene ude hos vores kunder. Du er del af en større organisation med gode kollegaer. Vi holder derfor jævnligt arrangementer for vores konsulenter – både med tekniske og ikke mindst sociale indslag. I vores konsulentafdeling er tilbuddet til vores kunder kompetente konsulentydelser. Som konsulent er du en væsentlig del af TekPartner, som vi arbejder bevidst med at værne om.

Hvis du er freelancer og ikke allerede er en del af vores netværk, så skynd dig at blive det. Send dit CV til os, så kontakter vi dig for en snak om dine kompetencer og muligheder hos os.

Bliv en del af TekPartner
– Kontakt os allerede i dag

Johnny Jensen
Salgschef Region Syddanmark & Sjælland
Mobil: 40 16 52 16
Direkte: 65 32 52 16
jje@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil

Claus H. Wollemann
Salgschef Region Hovedstaden
Mobil: 20 20 80 57
Direkte:44 45 00 37
chw@tekpartner.dk

Se LinkedIn profil

Per Timo Kragh
Salgschef Region Midtjylland & Nordjylland