Fact Finding Study Tour til Hviderusland, Bulgarien og Makedonien

Overvejer du at få en udviklingsopgave udført i Indien, Fjernøsten eller Østeuropa? Til en rentabel pris, og med en dansk projektleder, der forstår kulturen?

TekPartner gentager succesen og inviterer på Fact Finding Study Tour d. 25. – 27. april. 2016

Under mottoet “Gør Offshore til Nearshore”, inviterer vi dig og relevante kollegaer til Hviderusland, Bulgarien og Makedonien, hvor vi viser, hvilke resultater, du kan opnå i tidszoner tæt på vores – og hermed inden for kort rejseafstand. Du bliver udfordret på dine overvejelser, og får et indgående indblik i dit selskabs globale muligheder.

”Fact Finding Study Tour” er optimeret til blot én overnatning i Minsk og én overnatning i Skopje. Du møder fem af TekPartners betydende samarbejdspartnere fra vores ODS program – Offshore Development Service. Vi besøger tre af disse samarbejdspartnere i deres faciliteter, hvor de præsenterer os for deres tekniske kompetencer og vise rundt i virksomheden. Yderligere to samarbejdspartner møder os i Makedonien.

Turen er målrettet personer i ledende stillinger indenfor R&D og Test.

Ønsker du ikke at deltage i hele arrangementet, kan du støde til / forlade arrangementet, som det passer ind i dit program.

Som udgangspunkt dækker du selv fly og hotel. Efter aftale kan TekPartner sørge for bookinger. I givet fald sender vi en faktura på afholdte udgifter efter turen. Vedhæftet findes et detaljeret program. Rejseplanen kan naturligvis gøres individuel, hvis det f.eks. er optimalt for dig at flyve ud fra Jylland.

Vi håber, at du har interesse i turen, og har mulighed for at afsætte tre dage med fokus på, hvad du og dit selskab kan opnå i Østeuropa.

Vi håber ud har interesse i en tur, og kan afsætte 3 dage til at få et rigtigt godt indblik i, hvad du og dit selskab kan opnå i Østeuropa.

Kontakt Johnny Jensen for nærmere oplysninger:

Johnny Jensen
jje@tekpartner.dk
40 16 52 16