Hos TekPartner har vi løst udviklingsopgaver for flere end 160 danske og internationale virksomheder siden vores start i 2009. Blandt andet til brug i robotindustrien, i forskningsmiljøer, til højhastighedselektronik og energieffektive, medicotekniske designs.

Med nogle af de bedste kompetencer inden for elektronik, software, C++, FPGA, embeddede løsninger og mekanik er vi blandt markedets stærkeste bud på en partner til din virksomheds elektronikudvikling. Hvad enten du søger en konsulent, der kan indgå som del af dit team, eller ønsker at outsource dit projekt til vores udviklingsafdeling.

Brug os, når I står over for flaskehalse. Når I har akut brug for at få løst komplekse opgaver, ønsker optimal time to market eller søger nye, interne kompetencer. Til ekstern udvikling af højteknologiske løsninger eller ved behov for kompetent sparring eksempelvis inden for valget af nye teknologier.

Vi er tæt på din virksomhed
Når I samarbejder med TekPartner, har I adgang til hurtig og effektiv backup – både fra vores lokale kontorer i Odense og Aalborg, fra vores kontor i København og fra vores internationale netværk. Det giver jer en tryghed, at vi kan være tilstede i jeres virksomhed inden for kort tid, når behovet opstår.

Lad TekPartner bidrage til jeres vækst
Kontakt salgsafdelingen og hør mere om, hvad TekPartner kan gøre for din virksomhed. Kontakt